Hør Justin Biebers første solosingle siden 2015, ‘Yummy’

Hør Justin Biebers første solosingle siden 2015, ‘Yummy’
Justin Bieber.

2020 bliver et Bieber-år. Juleaften annoncerede popstjernen, at indeværende år vil byde på både nyt album og en turné, og nu har Bieber så sluppet pladens førstesingle, ‘Yummy’.

‘Yummy’ er hans første solosingle siden 2015’s ‘Purpose’-album. Ja, der har samarbejder med folk som BloodPop og Ed Sheeran plus masser af features – blandt andet på Dan + Shays ‘10.000 Hours’ – men det her er Biebers første reelle solosingle siden 2015. Og altså den første forsmag fra hans kommende album, som i øjeblikket ikke har nogen officiel udgivelsesdato.

Singlen er produceret af Kid Culture, Sasha Sirota og Jason ‘Poo Bear’ Boyd, som Bieber har arbejdet sammen med et hav af gange før.

Ud over album og turné er der også en dokumentarserie på vej om sangeren, der under titlen ‘Justin Bieber: Seasons’ får premiere på Youtube 27. januar – se traileren HER.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af