Billie Eilish forsvarer sms-skriveri med Drake: »Kan en voksen mand ikke være fan af en kunstner?«

Billie Eilish forsvarer sms-skriveri med Drake: »Kan en voksen mand ikke være fan af en kunstner?«
Billie Eilish.

De sociale mediers domstol fungerer i bedste, ubarmhjertige velgående i 2020. Det har Drake de seneste måneder erfaret, som han har været underlagt kritik for at have skrevet beskeder med den 18-årige Billie Eilish. I et spritnyt forsideinterview for Vogue sætter Eilish ord på kritikken af den omdiskuterede sms-korrespondance.

»Internettet er sådan et stupid-ass rod lige nu,« konkluderer hun. »Alle er så følsomme. Kan en voksen mand ikke være fan af en kunstner? Der er så mange folk, internettet burde være mere bekymrede for. Så, vil du virkelig sige, at Drake er creepy, fordi han er fan af mig, og så går du ud og stemmer på Trump? Hvad fuck er det for noget lort?«

Billie Eilish fortalte i sit Vanity Fair-interview i november, at Drake var »den flinkeste fyr«, hun nogensinde have talt – eller rettere: skrevet – med. »Han er så flink. Han behøver ikke at være så sød, forstår du, hvad jeg mener?« lød det.

Drake har tidligere været under kritik for sit venskab med ’Stranger Things’-skuespiller Millie Bobby Brown, der kun var 14 år, da de to blev venner efter et møde i Australien. Heller ikke Brown har nogen form for negative ord at sætte på Drake.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af