Meek Mill og Justin Timberlake deler stærkt motivationsnummer – se den flotte musikvideo til ‘Believe’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Fans har ventet utålmodigt i månedsvis, siden Justin Timberlake sidste år fortalte, at han havde et samarbejde med Meek Mill på vej. Nu er resultatet landet i form af den stærke politiske motivationssang ‘Believe’, der forener Timberlakes stærke vokal med Meek Mills virtuose ordspil.

‘Believe’ handler om at fastholde troen, selv i modgang. Og i den flotte musikvideo, der akkompagnerer nummeret, følger vi en familie, hvis patriark bliver fængslet. Men datteren holder fast i håbet om retfærdighed og fastholder sin passion for boksning, som faren lærte hende, da hun var helt lille.

Både videoen og sangen har klare politiske undertoner, der adresserer USA’s massefængsling af særligt sorte. Linjer som »Follow your dreams, not your addictions / How we gon’ follow our dreams locked in a prison?« slår det stærke budskab fast.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af