Premiere: Michael Williams sætter sig i instruktørstolen i ‘Nino’-video

Michael Williams er efterhånden ved at etablere et ry for altid at levere skarpe musikvideoer. Fra den absurde ‘Gas’, hvor han drugger et helt hold midaldrende kontormennesker, til den afslappede ‘Hygger mig’, hvor han chiller med KFC og damer.

I 2020 er han startet stærkt ud med singlen ‘Nino’, og nu kommer den visuelle side til samme sang, der som sædvanlig er flabet og gennemtænkt.

Videoen er skudt i Portugal og har Williams i instruktørstolen, hvilket leger videre med ‘Nino’s tekstunivers, hvor han rapper: »Vi’ de drenge, der lægger stilen, man er nino / hun vil gern’ læg’ en movie, jeg’ den sorte Tarantino«.

Ud over at være en benhård musikvideo – inklusive et fake-opkald fra selveste Tarantino til slut! – stikker den også til selve tilblivelsen og går ind og leger med et metalag, man ikke rigtig har set fra Michael Williams før. Det giver videoen og rapperens univers et forfriskende twist.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af