Lil Uzi Vert har udgivet det længe ventede album ‘Eternal Atake’

Lil Uzi Vert har udgivet det længe ventede album ‘Eternal Atake’

Lige da man var ved at miste håbet, kom det alligevel: Lil Uzi Verts andet officielle album ‘Eternal Atake’ er ude nu.

Philadelphia-rapperen har teaset udgivelsen siden 2018, og har i mellemtiden udgivet sange som ‘Sanguine Paradise’ (som vi kårede til en af sidste års bedste sange), ‘That’s A Rack’ og senest ‘Futsal Shuffle 2020‘ samt Backstreet Boys-nyfortolkningen ‘That Way’.

Men problemer med pladeselskabet samt måske en vis desinteresse for musik fra rapperen selv har hele tiden forsinket udgivelsen, hvilket har givet ‘Eternal Atake’ en nærmest mytologisk status blandt fans. I januar 2019 så det så meget sort ud for albummet, da Uzi annoncerede at det var helt slut med musik. Men nu er ‘Eternal Atake’ her altså alligevel.

Albummet består af 18 sange, der inkluderer de seneste to singler som bonustracks – men eller er alle numrene nye. Den eneste gæst er Syd fra The Internet. Udgivelsen kommer i kølvandet på en travl uge, hvor Uzi har tweetet flittigt, og blandt andet udgivet en sci fi-kortfilm som teaser for ‘Eternal Atake’.

Rapperen havde tog antydet, at albummet først skulle komme om en uge – men nu er det altså landet tidligere end forventet.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af