M.I.A. er tilbage med nyt nummer – sjette album på trapperne

M.I.A. er tilbage med nyt nummer – sjette album på trapperne
M.I.A.

»Nyt årti, ny M.I.A.,« annoncerede Maya Arulpragasam (alias M.I.A.) via sin Twitter-profil i januar. En kryptisk annoncering, der blev begyndelsen på M.I.A.’s interaktive Patreon-site, hvor hun begyndte at delte videoklip og kreative tankestrømme en masse.

Nu har M.I.A. på samme site delt sit første nummer i tre år under titlen ’OHMNI 202091’. En vaskeægte M.I.A.-banger med en fandenivoldsk energi krydret med rige distortede korstemmer. M.I.A. har ganske passende tildelt nummeret en række tags på Patreon-sitet, der dikterer alt fra ’Queen’ og ’Goddess’ til ’Revolutionsauce’ og ’Banger!!!!!’. 

Det nye nummer kan tænkes at være fra M.I.A.’s kommende sjette album, som hun annoncerede, at hun var på trapperne med, da hun lancerede Patreon-siden i januar. Her skrev hun således: »Jeg laver en Patreon, fordi jeg laver så mange ting og optager så mange ting, der ikke er musik, og som ikke passer ind på andre platforme. Jeg laver stadig musik, jeg udgiver det sjette album, der snart er færdigt, på et normalt label, ligesom de andre«.

Vi kan med andre ord heldigvis nok endelig konkludere, at hendes udtalelse fra 2016 om, at albummet ’A.I.M.’ (fra samme år) ville sætte et definitivt punktum for hendes musikkarriere, altså ikke alligevel bliver en realitet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af