6ix9ine er tilbage på sociale medier – joker om at være stikker

6ix9ine er tilbage på sociale medier – joker om at være stikker
6ix9ine.

Der gik ikke mange dage fra 6ix9ine blev løsladt før tid grundet corona-frygt i fængslet, til rapperen gjorde comeback på sociale medier.

Flere har spekuleret i, om rapperen ville blive forment adgang til sociale medier, efter han fik lov til at afsone de sidste fire måneder af sin dom i hjemmeisolation. Men det afkræftede rapperen over weekenden, hvor han på Instagram gjorde grin med at være stikker.

6ix9ine kommenterede et opslag, hvor Los Angeles’ borgmester tilbyder belønninger til folk, der videregiver information om forretninger, som ikke overholder byens corona-forbud. Og rapperen er tydeligvis klar over det stigma, der følger med at være stikker: »Jeg kommer til undsætning«, lød hans ironiske kommentar til opfordringen om at ’stikke’ butikkerne.

Den 23-årige rapper forstår at smede, mens jernet er varmt. Ifølge hans advokat arbejder 6ix9ine netop nu på hele to nye albums, der skal ud hurtigst muligt for at leve op til hans forpligtelser til pladeselskabet 10K Projects, som han har skrevet en millionkontrakt med. Det ene album vil være på engelsk, det andet vil være på spansk, udtaler advokaten.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af