I USA kan du komme til ægte koncert – men du får taget din temperatur i døren

I USA kan du komme til ægte koncert – men du får taget din temperatur i døren
Publikum til Skepta i Store Vega. (Foto: Thomas Rungstrøm/Soundvenue)

I Danmark har vi drive-in koncerter, i Tyskland fester de til drive-in raves, men i USA kan man rent faktisk komme til rigtig koncert – altså indendørs på et spillested. Det kommer dog ikke til at foregå helt som normalt.

Det er Travis McCready, frontmand i countrybandet Bishop Gunn, der den 15. maj er sat til at optræde solo på spillestedet Temple Live i Fort Smith, Arkansas. Ifølge eventet på Ticketmaster bliver spillestedets kapacitet reduceret fra 1100 til 229, og som publikum kan man købe billetter i såkaldte ‘fan pods’ – grupperinger af 2-12 billetter – hvor der vil være knap to meter til den nærmeste gruppe publikummer.

Den sociale afstand er dog langt fra den eneste forholdsregel, der bliver taget til koncerten.

Alle gæster og medarbejdere skal bære masker, der vil være ensrettede bevægemønstre, og maks ti personer er tilladt på badeværelser af gangen. Hertil vil alle gæster få taget deres temperatur, når de ankommer til koncerten, mens drikkevarer vil have låg eller være pakket på forhånd.

Ifølge Billboard går koncerten imod Arkansas-guvernøren Asa Hutchinsons udmelding om, at koncerter generelt kan genoptages fra 18. maj, dog med maks 50 publikummer. En repræsentant fra Temple Live har over for Billboard bekræftet, at koncerten med Travis McCready vil forløbe som planlagt.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af