Kanye West og Kid Cudi annoncerer animeret ‘Kids See Ghosts’-serie – se videoforsmag

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sidste år kunne Kid Cudi bekræfte, at han og Kanye West har flere albums på vej under det fælles kunstnernavn Kids See Ghosts, som også var titlen på deres forrygende første album. I går var der omsider nyt fra duoen. Overraskende nok var det dog ikke i form af ny musik, men i stedet intet ringere end en animeret tv-serie.

I et tweet linker Kid Cudi til en video, som giver os en forsmag på, hvad vi har vente. Han forklarer desuden ganske kort, at den nye serie er instrueret af kunstneren Takashi Murakami, som også designede coveret til ‘Kids See Ghosts’-albummet og Kanyes Wests ‘Graduation’.

I videoen lægger Kanye stemme til bamsen Kanye Bear, der som bekendt optrådte på coverne til hans tre første album, mens Cudi lægger stemme til ræven Kid Fox.

Ud fra den farverige teaser kan seriens plot faktisk opsummeres med titlen, ‘Kids See Ghosts’. De to karakterer støder nemlig undervejs på alskens uhyggelige væsner – mestendels med skrig som reaktion. De reddes imidlertid af en slagkraftig trækvinde, hvorefter også Kanye Bears Yeezy-sko pludselig træder i karakter.

Der er endnu ikke nogen premieredato på ‘Kids See Ghosts’-serien, men Kid Cudi lover, at den »kommer snart«. Mon ikke der også i den forbindelse kommer lidt ny musik fra duoen?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af