The Weeknd annoncerer TikTok-‘koncert’

The Weeknd annoncerer TikTok-‘koncert’
The Weeknd. (Foto: Anton Tammi)

Hvis der herskede nogen tvivl om, at TikTok var den mest hypede nye platform for musikere, så kan den vist godt fjernes nu. The Weeknd har nemlig lige annonceret en koncert på det sociale medie, der finder sted fredag den 7. august.

Eller, ‘koncert’ i ordets mest klassiske forstand er måske ikke det helt rigtige at sige – begivenheden beskrives nemlig som en »cross reality«-koncert. Hvad det helt præcist indebærer er en smule diffust, men det er noget med, at en animeret The Weeknd-karakter optræder med sange fra hans seneste album ‘After Hours’.

Ifølge TikTok vil fans også have mulighed for at interagere med The Weeknd under begivenheden.

TikTok-koncerten kommer i kølvandet på en række lignende begivenheder, hvor kunstnere som Travis Scott eksempelvis har holdt koncerter inde i spillet Fortnite, imens gruppen 100 Gecs arrangerede en festival i Minecraft.

Udviklingen mod digitale koncerter har sikkert fået et skub, fordi meget af kloden er (eller har været) i karantæne, men måske er det også et fingerpeg om, hvordan musikere kan nå ud til deres lyttere i fremtiden.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af