Strøm Festival raver igennem denne uge – om det så kræver beskyttelsesdragt

Strøm Festival raver igennem denne uge – om det så kræver beskyttelsesdragt
Eloq. (Foto: Shilo Duffy)

Det er ikke let at afholde festival i disse tider – som i virkelig ikke let. Specielt ikke, når man som Strøm er en festival, der fokuserer på elektronisk musik og klubkultur. Store, saftige raves med lokale og internationale topnavne er ganske enkelt ikke muligt.

Men Strøm vil holde festival, og de har i stedet for at aflyse årets event tilpasset diverse begivenheder – fysiske som digitale – så de passer til og decideret omhandler coronaens spændetrøje og dens betydning for det elektroniske musikmiljø.

Strøm Festival starter i dag 12. august og varer til og med 15. august. Og vil man rave, så er der rent faktisk mulighed for det.

Et af årets arrangementer er nemlig Hurtigbussen, der kører henholdsvis 13., 14. og 15. august. Her vil tre forskellige dj’s levere soundtrack til busture rundt i København, hvor BPM’en er skudt i vejret, og hvor man godt kan feste igennem – her holdes smittespredningen nemlig i skak ved hjælp af beskyttelsesdragter og techno-mundbind.

Du kan også møde Eloq og Lille Høg til en snak om, hvordan det er at være producer i en pandemi, mens foreningen Københavns Frie Promotere holder paneldebat om, hvordan klub- og koncertkulturen er under pres.

Andre events indebærer DM i Raverfodbold og Strøm i Cisternerne under Søndermarken.

Se det fulde program til årets Strøm Festival på Facebook.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af