Frank Ocean går i flæsket på Donald Trump

Frank Ocean går i flæsket på Donald Trump
Frank Ocean. (Foto: Jamie McCarthy/Getty Images)

Den første præsidentdebat mellem Donald Trump og Joe Biden gik ned i nat dansk tid – og efter alt at dømme var den intet mindre end ubehagelig. CNN-værten Dana Bash kaldte tv-duellen for et direkte »shitshow«.

Frank Ocean har ikke kommenteret på dén udtalelse, men han stak i går hovedet frem på Instagram (hvis man følger med, ved man, det er et sjældent syn) for at opfordre amerikanerne til at stemme.

Det gjorde han ved at gå direkte i flæsket på Donald Trump:

»Debatten er i gang. Det hele føles falskt. Problemet er, at det er det ikke. Donald er præsident og forlader måske ikke engang Det Hvide Hus, hvis han taber kapløbet, siger nogle. Pls stem. At se ham blive slæbt ud vil være langt mere underholdende end de her debatter. Hvis du ikke er registreret, skal du swipe op til BLONDED.CO, det tager kun 2 minutter at udfylde formularen. Godnat«.

Frank out.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af