Hvad er det lige, Rihanna og Young Thug pønser på?

Hvad er det lige, Rihanna og Young Thug pønser på?
Rihanna. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images.)

Rihanna har altid gang i ét eller andet. Oftest har det bare ikke lige så meget med musik at gøre, som man kunne håbe.

Men nu ligner det, at der er noget på færde, for Rihanna er nemlig blevet spottet sammen med Young Thug på optagelserne til et hemmeligt projekt.

Det ligner umiddelbart, at Riri styrede optagelserne, og hun blev set i selskab med både Thug og stylisten Jahleel Weaver på flere tidspunkter.

Spekulationer går på, at det enten er et indslag til en kommende FENTY-kampagne eller en musikvideo. Vi håber på en musikvideo. Det ér altså ved at være på tide.

Rihanna og Thug har endnu ikke officielt samarbejdet, men rapperen gik tilbage i 2015 sammen med Yo Gotti på en sang opkaldt efter popstjernen. Thugger havde også et track ved navn ‘RiRi’ på 2016-mixtapet ‘Jeffrey’.

Vi har løbende fået adskillige opdateringer på Rihannas kommende album, der indtil videre bærer titlen ‘R9’. Helt tilbage i starten af 2019 lød det, at Rihanna var tæt på at have færdiggjort indspilningerne.

Vi venter stadig i spænding.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af