Madonna-biopic på vej – skrevet og instrueret af popstjernen selv

Madonna-biopic på vej – skrevet og instrueret af popstjernen selv
Madonna. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Efter kæmpefloppet ‘Swept Away’ fra 2002 lovede Madonna, at hendes karriere som skuespiller var ovre. Og hun har de også mere eller mindre holdt det løfte. Det betyder dog ikke, at hendes tid i filmbranchen er forbi, og hun indledte med ‘Filth and Wisdom’ fra 2008 en karriere som filminstruktør.

Det er blot blevet til én film siden da, ‘W.E.’ fra 2011, men nu er Madonna langt om længe klar i instruktørstolen for tredje gang. Hvad mon har inspireret hende til det? Jo, ganske oplagt: Hende selv.

Det amerikanske popikon har nemlig netop annonceret, at hun arbejder på et biopic om sig selv. Ud over at instruere filmen skriver Madonna også manuskriptet i samarbejde med Diablo Cody (‘Juno’, ‘Jennifer’s Body’, ‘Evil Dead’). Filmen bliver produceret af Amy Pascal (‘The Post’, ‘Into the Spider-Verse’, ‘Little Women’) for Universal.

Madonna siger følgende om filmen til The Hollywood Reporter:

»Jeg vil formidle den ufattelige rejse, livet har ført mig igennem som kunstner, som musiker, som danser – som et menneske, der prøver at komme fremad i verden. Filmens fokus vil altid være musikken. Musik har holdt mig kørende, og kunst har holdt mig i live. Der er så mange inspirerende historier, der ikke er blevet fortalt, og hvem skulle være bedre til at fortælle dem end mig? Det er essentielt at bruge min stemme og vision til at dele mit livs rutsjebanetur«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af