Se Phoebe Bridgers’ Tiny Desk Concert fra en hjemmeudgave af Det Hvide Hus

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Siden Covid-19 ramte verden, har NPR’s famøse Tiny Desk Concerts foregået primært i kunstnernes egne hjem. Men Phoebe Bridgers udfordrede formatet, da det blev hendes tur til at spille en håndfuld sange fra sit nye album, det mesterlige ‘Punisher’.

Som vi allerede erfarede, da Bridgers indspillede videoen til ‘Kyoto’, er hun ganske ferm med en green screen, og derfor kan vi være alle mulige steder, mens videoen teknisk set stadig er indspillet i hendes hjem.

Denne gang er vi i intet mindre end Det Ovale Værelse i Det Hvide Hus, og de fornemme omgivelser har for en gangs skyld også fået Bridgers til at fravælge sin skeletdragt til fordel for en blazer.

Med sig har hun trommeslager Marshall Vore og guitarist Harrison Whitford, der her optræder som Secret Service-agenter. Sammen spiller de flotte, nærværende udgaver af ‘Kyoto’, ‘Moon Song’ og ‘I Know the End’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af