Vicepræsidentkandidat udnævner 2Pac til »den bedste rapper i live«

Vicepræsidentkandidat udnævner 2Pac til »den bedste rapper i live«
2Pac.

2Pac lever! Eller … det gør han jo nok ikke. Selv om en af hiphophistoriens mest ikoniske konspirationsteorier går på, at rapperen lever livet alene på en eller anden tropisk ø et sted.

Spørgsmålet lige nu er, om den demokratiske vicepræsidentkandidat Kamala Harris rent faktisk ikke har opdaget, at 2Pac er død. Eller om hun vælger at leve i håbet om, at han lever. Eller om hun bare er så stor 2Pac-fan, at hun ikke kan få sig selv til at anbefale andre rappere. Eller om hun – ta-da! – ved noget, vi andre ikke gør? En … statshemmelighed?

Fredag deltog Harris nemlig i en virtuel kongres, hvor CNN’s Angela Rye spurgte ind til vicepræsidentkandidatens bud på »den bedste rapper i live«.

Svaret lød på 2Pac. Hvorefter Rye måtte minde Harris om, at rapperen altså ikke er her mere.

»Jeg bliver ved med at gøre det der«, lyder det fra Harris.

I stedet for at komme med et reelt bud, fortsætter hun sådan her: »Der er så mange. Der er nogen, jeg ikke vil nævne lige nu, fordi de burde blive i deres egen bane«.

Den sidste udtalelse har nogle folk på internettet selvfølgelig tolket til at handle om Kanye West. Selv om dén teori ikke er nær så spændende som den om, at Kamala Harris besidder hemmelig viden om 2Pac.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af