Dua Lipa inviterer til digital dansefest med »hemmelige superstjerne-gæster«

Dua Lipa inviterer til digital dansefest med »hemmelige superstjerne-gæster«
Dua Lipa. (Foto: Hugo Comte)

Dua Lipa var en af de kunstnere, der for alvor blev ramt af den første coronabølge. Sangeren havde det helt store festfyrværkeri klar i form af det stærke ‘Future Nostalgia’-album, og hun havde samtidig en arenaturné linet op, der blandt andet skulle have ført hende forbi Royal Arena i maj.

Dén turné blev så aflyst på grund af pandemien, men Dua Lipa holdt fast ved at udgive ikke bare ‘Future Nostalgia’, men også et helt remix-album af selvsamme udgivelse. Og nu har hun altså også tænkt sig at skabe en liveoplevelse.

Den 27. november afholder sangeren således ‘Studio 2054’, der lover at være en »nat fyldt med musik, kaos, teater, dans og meget mere«, som der står i en pressemeddelelse.

Det digitale event kommer til at foregå i en lagerhal, og Dua Lipa lover også en række forskellige settings som »surrealistiske tv-shows, diskoteker, rave-fester, trashy rockerklubber, elegante balsale og diva-style omklædningsrum«. Og, nå ja: »hemmelige superstjerne-gæster«. Så er der vist ikke lovet for lidt!

Koncerten vil foregå 27. november kl. 21.30 dansk tid, og billetter koster fra 9-15 pund.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af