‘Saturday Night Live’ tager pis på corona-dating i rap-spoof med Megan Thee Stallion

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I weekenden vendte ‘Saturday Night Live’ tilbage med Chris Rock som vært, og lige i øjeblikket er der åbenlyst rigeligt med emner at tage fat på – for eksempel fik Jim Carrey sin debut som Joe Biden i en lang parodi på sidste uges rædderlige præsidentdebat.

Aftenens musikalske gæst var Megan Thee Stallion, som ud over en politisk ladet liveoptræden med ‘Savage’ også gæstede en rapvideo, som laver sjov med dating i en coronatid, hvor alle bærer masker.

‘Bottom of Your Face’ hedder sangen, hvor ‘SNL’-komikere som Pete Davidson og Chris Redd brokker sig over, at de ikke kan få lov til at se den nederste halvdel af deres dates ansigter.

Megan Thee Stallion og ‘SNL’s Ego Nwodim sætter dog mændene på plads med en række linjer om, at sikkerhed og sundhedsrestriktioner selvfølgelig kommer før alt andet.

»He don’t care about your health, he just wanna see you topless«, rapper Megan, der efterfølgende går all-in med linjen »They tryna catch corona for the WAP«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af