Justin Bieber er taknemmelig for sine Grammy-nomineringer, men hævder at være havnet i forkert kategori

Justin Bieber er taknemmelig for sine Grammy-nomineringer, men hævder at være havnet i forkert kategori
Justin Bieber. (Foto: Joe Termini)

I nat blev de nominerede til næste års Grammy-show annonceret, og Justin Bieber kan bryste sig af at være nomineret til fire priser.

Det er popstjernen bestemt taknemmelig for, men han er også utilfreds med – efter eget udsagn – at være havnet i den forkerte kategori.

Bieber er blandt andet nomineret til Best Pop Vocal Album for ‘Changes’ og Best Pop Solo Performance for ‘Yummy’-singlen, men sangeren mener, at han burde høre hjemme i r’n’b-kategorien i stedet.

»Til Grammys: Jeg er beæret over at blive anerkendt for min kunst. Jeg er meget omhyggelig og bevidst om min musik. Når det er sagt, så var min hensigt at lave et r’n’b-album. ‘Changes’ var og er et r’n’b-album. Det bliver ikke anerkendt som et r’n’b-album, hvilket for mig er meget mærkeligt«, skriver Bieber i et opslag på Instagram, hvor han også yderligere forklarer, hvorfor ‘Changes’ altså er et r’n’b-album.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Please, lad være med at tolke dette som om, at jeg er utaknemmelig, det er bare mine tanker – tag dem eller lad være«, skriver Bieber.

Ud over de to ovennævnte priser er Bieber også nomineret til Best Country Duo/Group Performance for sit samarbejde med Dan + Shay på ‘10.000 Hours’ og til Best Pop Duo/Group Performance for singlen ‘Intentions’, der er lavet sammen med Quavo.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af