Måske du kan genkende Saveus’ nye single fra den nye Afdeling Q-trailer?

Måske du kan genkende Saveus’ nye single fra den nye Afdeling Q-trailer?
Saveus.

I sidste uge fik vi det første alvorlige kig på den nye Afdeling Q-film, ‘Marco Effekten’, hvor Ulrich Thomsen overtager rollen som Carl Mørck.

I slutningen af traileren spiller der en sang, og hvis man har gået og undret sig over, hvad dét var for en, så kommer der nu svar.

Nummeret er nemlig Saveus’ spritnye ‘Traitors’, der er skrevet specifikt som titelsang til Jussi Adler-Olsen-filmatiseringen, der instrueres af Martin Zandvliet.

‘Traitors’ er udkommet i to versioner, som begge er med i filmen, der har premiere 21. januar.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Det har været en fed proces at skrive til filmen. Jeg er stor stor fan af instruktøren, Martin Zandvliet, og ikke mindst Ulrich Thomsen, så jeg sagde ja med det samme. Jeg har altid drømt om at få lov til at kreere musik til film og bruger ofte det filmiske som værktøj til at udvikle min egen musik, da musikken er noget meget visuelt for mig«, udtaler Martin Hedegaard aka Saveus i en pressemeddelelse.

Han fortsætter: »Jeg er vildt glad for både resultatet og samarbejdet med Zandvliet og hele holdet omkring filmen. De lod mig gå min egen vej uden at stille spørgsmålstegn eller på noget tidspunkt at indskrænke min kreative proces. Og derfor er der i min optik også kommet noget helt unikt ud af vores samarbejde«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af