Soulja Boy sagsøgt for voldtægt, overfald, frihedsberøvelse og mere

Soulja Boy sagsøgt for voldtægt, overfald, frihedsberøvelse og mere
Soulja Boy, 2013. (Foto: Mark Davis/Getty Images for TV Guide)

Soulja Boy er blevet sagsøgt for blandt andet voldtægt og vold af en anonym kvinde, der hævder at have været rapperens assistent og derefter i et forhold med ham. Det skriver Pitchfork.

Rapperen sagsøges desuden for ulovlig frihedsberøvelse, at påføre kvinden emotionel stress, at skabe et fjendtligt arbejdsmiljø, ikke at betale minimumsløn og betale for overtidsarbejde og mere.

Kvinden, der går under pseudonymet Jane Doe, hævder i søgsmålet, at hun begyndte at arbejde for Soulja Boy i slutningen af 2018 med ansvar for blandt andet madlavning, oprydning og kørsel. Ifølge sagsanlægget blev hun lovet 500 dollars om ugen i løn, men blev aldrig betalt til trods for, at hun arbejdede op mod 20 timer om dagen.

Inden for den første måned af hendes ansættelse begyndte Soulja Boy angiveligt at sende hende uopfordrede billeder af sin penis. Det fremgår desuden, at de to parter indledte et forhold i januar 2019, som måneden efter resulterede i vold og seksuelle overgreb.

Jane Doe hævder ydermere, at Soulja Boy truede hende på livet i april 2020 og låste hende inde på et værelse i tre dage og voldtog hende adskillige gange.

I august 2020 skulle han angiveligt have slået hende så mange gange, at hun mistede bevidstheden, hvorefter Jane Doe flygtede. Ifølge sagsanlægget blev hun nægtet adgang og overfaldet, når hun forsøgte at vende tilbage for at hente sine ting.

Soulja Boys lejr benægter anklagerne i en skriftlig udtalelse til TMZ: »Soulja ville aldrig lægge en hånd på en kvinde. Han ville aldrig slå en kvinde eller lægge sine hænder på en kvinde. Det er nonsens«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af