Billie Eilish om ny dokumentar: »Jeg græd af glæde«

Billie Eilish om ny dokumentar: »Jeg græd af glæde«
Billie Eilish. (Foto: Kenneth Cappello)

Billie Eilishs kometkarriere hører allerede til i popmusikkens historiebøger, og snart kan man få et unikt indblik bag kulisserne i dokumentarfilmen ’The World’s a Little Blurry’.

Men hvordan var det for Billie Eilish at se dokumentaren første gang? Det svarer hun på i et kort promoklip.

»Vi var i min stue, og jeg var sådan: Nope, der er ingen, der får lov til at se den – ikke engang min familie – før jeg har den. For jeg vidste, at der er nogle ting i, som jeg ville græmme mig over«, siger Eilish, som dog er meget glad for filmen.

»Shit happened. Jeg havde ondt i maven hele dagen, men jeg græd af glæde det meste af den. Jeg havde aldrig troet, at nogen ville være i stand til at fange præcis, hvad der foregik, på sådan en smuk, intim måde«.

’The World’s a Little Blurry’, der er instrueret af R.J. Cutler, får premiere via Apple TV+ den 26. februar.

Billie Eilish er desuden næsten færdig med sit næste album, selv om der endnu ikke er meldt noget officielt ud.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af