Machine Gun Kelly vælter ned fra scenen i ’SNL’ – trækker Pete Davidson med i faldet

Machine Gun Kelly vælter ned fra scenen i ’SNL’ – trækker Pete Davidson med i faldet
Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images

Da Machine Gun Kelly gæstede weekendens ’Saturday Night Live’-show, afsluttede han sin optræden med et brag – og et av. Bedst som ‘The Office’-darlingen John Krasinski, der var aftenens vært, havde takket af, og rulleteksterne begyndte at køre, forsøgte Machine Gun Kelly nemlig at løfte ’SNL’-komikeren Pete Davidson – hvilket resulterede i, at de begge væltede direkte ned af scenen.

Den gode John Krasinski skyndte sig at komme gutterne til undsætning (efter at have peget lidt forvirret på dem), og den faldne duo kom da også retur til scenen – tilsyneladende i udmærket behold. Pete Davidson fortsatte i hvert fald med at smide Machine Gun Kelly over skulderen, hvilket tilsyneladende var en lidt bedre løfte-taktik.

Machine Gun Kelly gæstede lørdagens show med to musikalske optrædener: ’Lonely’ og ’My Ex’s Best Friend’. Begge numre er hentet fra hans 2020-album ’Tickets to My Downfall’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af