Phoebe Bridgers kalder rocklegende en »lille bitch« efter kritik af guitarsmadring

Phoebe Bridgers kalder rocklegende en »lille bitch« efter kritik af guitarsmadring
Phoebe Bridgers. (Foto: PR)

I weekendens ‘Saturday Night Live’ sluttede Phoebe Bridgers sin optræden af med at smadre sin (relativt billige) guitar ned i en falsk monitor, som sketch-showet havde konstrueret til lejligheden.

Et fantastisk lille stunt, der var den perfekte prik over i’et til sidst i rockstjerneskuddets iltre fremførsel af den fabelagtige ‘I Know the End’.

Men der var nogle dele af internettet, som – modsat os – ikke var så glade for optrinnet. Efterfølgende måtte Bridgers nemlig stå model til nedladende kommentarer om, at hun ikke kunne smadre guitaren ordentligt, mens andre mente, at det var synd for udstyret.

Bridgers selv har taget hele Twitter-stormen med ophøjet ro, og hendes underspillede humor fortsætter, mens rocklegenden David Crosby (fra The Byrds og Crosby, Stills, Nash & Young) er gået i flæsket på guitarsmadringen på Twitter.

Det hele startede med, at Crosby kaldte episoden »ynkelig« som et svar på et Twitter-spørgsmål.

Hvorefter Bridgers enkelt vendte tilbage med ordene »lille bitch«.

Den yderst Twitter-aktive Crosby fortsatte dog sin kritik af Bridgers og har blandt andet skrevet, at guitarer ikke skal smadres for at skabe barnligt scenedrama.

Crosby er dog mest af alt modstander af, at det var planlagt. Fordi det ville være okay, hvis det ikke var planlagt?

Bridgers har i et andet tweet kaldt Crosby for en »whiny bitch« og skrevet, at hendes arme er trætte efter at have tweetet så meget de seneste dage.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af