Dopha hylder et af verdens mest hadede bands med cover af gigahit fra 2001

Dopha hylder et af verdens mest hadede bands med cover af gigahit fra 2001
Dopha. (Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)

Hvis du søger på ‘verdens dårligste band’ eller ‘verdens mest hadede band’ er der en god chance for, at navnet Nickelback dukker op. Gruppen bag sange som ‘How You Remind Me’ og ‘Photograph’ har af en eller anden grund vakt usædvanlig stor afsky i usædvanligt mange mennesker.

Folk har simpelthen gjort nar af Nickelback i årevis. De har været musikverdenens evige prügelknabe. Men nu er det nok, mener danske Dopha.

Hun har nemlig optrådt med en coverversion af netop Nickelbacks gigahit og signatursang, ‘How You Remind Me’, i ‘Go’ Morgen P3‘ og samtidig slået et slag for det udskældte canadiske band i et interview hos DR.

Dopha var nemlig stor Nickelback-fan som ung teenager, men opdagede så pludselig, at det var de færreste, der delte hendes fascination af bandet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Da jeg blev ældre og begyndte at komme i andre kredse, gjorde folk dem altid til en kæmpe joke, mens jeg bare havde levet i min egen lille verden i Romalt og tænkt: ‘Aåh, hvor er de fede!’«, fortæller Dopha til DR.

Nu skal det dog være slut med at skamme sig. Og hvem ved, måske starter Dopha en decideret Nickelback-revival? Mærkeligere ting er sket!

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af