Snoop Dogg har startet en supergruppe med tre andre west coast-legender – nu har de spillet deres første koncert

Snoop Dogg har startet en supergruppe med tre andre west coast-legender – nu har de spillet deres første koncert
Snoop Dogg. (Foto: PR)

Det kan godt være, at Snoop Dogg fylder 50 i år og dermed egentlig er tæt på pensionistalderen for en hiphopkunstner. Men den legendariske rapper lader ikke til at have tænkt sig at sætte farten ned. Snarere tværtimod.

I sidste måned annoncerede han således en kommende verdensturné, der blandt andet kommer forbi Danmark i begyndelsen af 2022, og derudover har han simpelthen også startet en vaskeægte supergruppe.

Den går under navnet Mt. Westmore og består – udover Snoop – af tre andre ikoniske skikkelser fra vestkysten: Ice Cube, Too Short og E-40.

Det firkløver skulle have et album klar senere i år og har netop givet deres første liveoptræden som del af underholdningen til boksebegivenheden Triller’s Fight Club.

Her sad det nye hiphopkollektiv blandt andet på fire troner og spillede en ny sang, der kan høres cirka otte minutter inde i videoen forneden.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af