Ny festival i København annonceret – med musik og fokus på bæredygtighed

Ny festival i København annonceret –  med musik og fokus på bæredygtighed
Scarlet Pleasure. (Foto: PR)

En ny genåbningsaftale har netop lukket ned for sommerens store festivaler, men nu er en helt ny en af slagsen annonceret.

3.-4 september får København nemlig en helt ny festival, når Tomorrow Festival løber af stablen i Valbyparken.

Som navnet indikerer, har Tomorrow Festival et stort fokus på bæredygtighed, specielt i hverdagen, og programmet byder på en masse forskellige elementer.

Ifølge en pressemeddelelse bliver det en »handlingsorienteret festival, der kombinerer samtaler, koncerter og mad med visuelle iscenesættelser, fysiske oplevelser og konkrete klimavenlige løsninger på dine hverdagsudfordringer«.

Bag festivalen står nonprofit-platformen Tomorrow, der arbejder med bæredygtige forandringer. Organisationen ledes af Caroline Søeborg Ahlefeldt, der var med til at stifte Heartland Festival.

Tomorrow Festival er bygget op omkring seks forskellige områder/scener/oplevelser, der folder sig ud på hver deres måde:
Talk-scenen Listen
Musikscenen Feel
Madområdet Taste
Oplevelsesområdet Change
Opdagelsesområdet Village
Ungdomsplatformen OWN

I alt forventes det, at musikprogrammet kommer til at indeholde omkring 18 navne, og sammen med annonceringen af Tomorrow Festival er de første fire af slagsen blevet afsløret: Scarlet Pleasure, The Savage Rose, Greta og Den Sorte Skole.

I forhold til Covid-19 skriver festivalen i en pressemeddelelse, at de forventer, at de sidste restriktioner vil være løftet inden start-september. Tomorrow Festival arbejder dog i øjeblikket efter et scenarie bygget på ekspertgruppens anbefalinger for fase 2b: Det vil sige, at Tomorrow Festival aktuelt arbejder ud fra retningslinjer om i alt 10.000 gæster med en zoneopdeling med maks 2.000 gæster i hver.

Læs mere om Tomorrow Festival HER. Billetsalget starter 4. maj via Ticketmaster.

Tomorrow Festival
3.-4. september
Valbyparken
Billetpris: 750 kr. (partout) / 499 kr. (endagsbillet)

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af