Premiere: Danske Faber har lavet en ret fantastisk sang om forelskelsens glansbillede, der går op i røg

Premiere: Danske Faber har lavet en ret fantastisk sang om forelskelsens glansbillede, der går op i røg
Faber. (Foto: Phie Beckett Stenbæk)

Hvad er det egentlig, vi alle drømmer om?

At møde den eneste ene, som man kan flytte i et lille hus på landet og dyrke sine egne grøntsager med?

Ja, glansbilleder er der nok af, og det er sjældent, at de ikke smuldrer i længden. Forventningen til en relation kan ofte overskygge virkeligheden, som den folder sig ud.

Præcis det har danske Faber lavet en sang om, og ‘Alle os på landet’ er et både inderligt og mildt humoristisk blik på forelskelsens lunefuldhed og svigt serveret over spidsfindig og småt bombastisk elektronisk pop.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Alle os på landet’ er første single fra Viola Fabers kommende debutalbum ‘Portrætter’.

Den danske producer, musiker og sangskriver udtaler i en pressemeddelelse følgende om singlen:

»‘Alle os på landet’ er en sang om forelskelse. En glansbilledehistorie, der går op i røg. Den handler om at have så mange forventninger til, hvad en relation skal blive til, at man i stedet for at nyde relationen forbereder sig på at blive skuffet fra begyndelsen«.

»Man kan møde mennesker, der får en til at slippe alle sine egne vaner. Mennesker, der er så betagende, at de fejer benene væk under én. Og det sjove ved de mennesker er, at der ofte er flere, der falder pladask for dem. At man, når man ser tilbage på relationen, kan fornemme, at man ikke har været den eneste, der har haft drømme og forhåbninger om at sidde i et lille hus på landet med personen, sylte sine egne hjemmedyrkede agurker og kigge hinanden dybt i øjnene. Forelskelse er en vanvittig ting, og jeg har forsøgt at skrive en sang, der skulle rumme den ‘craziness’ der kommer, når man føler sig uretfærdigt behandlet«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af