Et af årets største rap-gennembrud er lige blevet sigtet af FBI på grund af sine Instagram-posts

Et af årets største rap-gennembrud er lige blevet sigtet af FBI på grund af sine Instagram-posts
Pooh Shiesty. (Foto: Zach Wolfe)

For mange amerikanske artister er der gået sport i at poste pengestakke på deres sociale medier. Det er tit noget med at sidde med en gigantisk omgang kontanter i en dyr bil eller noget i den dur.

Den slags posts kan dog ende med at blive et problem. Det er nemlig ikke kun rappernes fans, der følger med. Det gør FBI også.

Det viser en ny sag om Pooh Shiesty, der er et af årets store hiphopgennembrud takket være singlen ‘Back In Blood’. FBI har sigtet rapperen for et skyderi, der fandt sted under et røveri, og myndighederne har brugt netop rapperens Instagram-posts som bevisførelse.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Avisen Miami Herald rapporterer således, at efterforskerne har kunnet sammenkæde en Louis Vuitton-taske med penge, der blev fundet ved gerningsstedet, til posts af Pooh Shiesty.

Pengesedlerne i den hypede kunstners posts matcher åbenbart dem, myndighederne har fundet i tasken, og et gevær, der blev brugt under skyderiet, er blevet knyttet til et Instagram-post af rapperens ven.

Pooh Shiesty postede desuden flere fotos af sig selv med store pengestakke og diverse skydevåben i dagene op til røveriet, der altså endte med en skududveksling, hvor to mennesker blev ramt.

Det ser altså umiddelbart skidt ud for den 21-årige musiker, der ellers har meget medvind med musikken for tiden. Det her er desuden ikke den eneste sag, der er i gang lige nu. Shiesty er også anklaget for at have skudt en vagt på en stripklub tidligere i år.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af