Ni af Danmarks største festivaler går sammen om koncertdag med blandt andre Tessa og Suspekt

Ni af Danmarks største festivaler går sammen om koncertdag med blandt andre Tessa og Suspekt
Tessa. (Foto: PR)

For anden sommer i træk mangler vi de helt store fællesskabende festivaløjeblikke, men nu her kigger en række af landets største festivaler frem mod den tid, hvor man atter må samles mange mennesker om livemusikken igen.

Det sker med koncertdagen ‘Tilbage til live’, der finder sted 4. september på Refshaleøen med både Suspekt, Tessa, D-A-D og Dizzy Mizz Lizzy på plakaten. Flere navne vil slutte sig til programmet senere.

Koncertdagen arrangeres af Live Nation i samarbejde med Roskilde Festival, NorthSide, Heartland, Copenhell, Smukfest, Tinderbox, Jelling Musikfestival, Nibe Festival og Grøn, og ‘Tilbage til live’ er altså skemalagt til lørdagen lige efter, at corona-restriktionerne i Danmark bliver ophævet 1. september.

Billetsalget starter 7. juli kl. 10.00 via Ticketmaster.

‘Tilbage til live’ foregår på Refshaleøens Sønder Hoved.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af