Chromatics går i opløsning

Chromatics går i opløsning
Chromatics i Store Vega i 2019. (Foto: Thomas Rasmussen / Soundvenue)

Chromatics har besluttet sig for at gå hver til sit. Det skriver tre af synthpopbandets medlemmer, Ruth Radelet, Adam Miller og Nat Walker, i et opslag på Instagram.

»Efter en lang periode med reflektion har vi tre taget den svære beslutning om at afslutte Chromatics«, skriver bandet.

»Vi vil gerne takke alle vores fans og de venner, vi har fået undervejs – vi er uendeligt taknemmelige for jeres kærlighed og støtte. Dette har været et i sandhed uforglemmeligt kapitel i vores liv, og vi kunne ikke have gjort det uden jer. Vi er meget spændte på fremtiden, og vi ser frem til at dele vores nye projekter med jer snart«.

Johnny Jewel, som har produceret for Chromatics, spillet som del af bandet på turnéer og udgivet deres musik på sit pladeselskab Italians Do It Better, er ikke med i Instagram-opslaget. I et mailsvar til Pitchfork skriver hans repræsentant følgende om bruddet:

»Johnny er ekstremt stolt af sit arbejde med projektet gennem årene, og han vil fortsætte med at lave musik og støtte fantastisk kunst og artister gennem sit label Italians Do It Better«.

Chromatics blev stiftet i 2001 som Adam Millers soloprojekt. Siden albummet ‘Night Drive’ fra 2007 har bandet haft den nuværende konstellation og dyrket deres særegne, døsige italo disco-lyd på numre som ‘Cherry’, ‘Girls Just Wanna Have Some’ og ‘Into The Black’.

Fremtiden er stadig uvis for albummet ‘Dear Tommy’, der er blevet annonceret ad et par omgange siden 2014, men som altså fortsat ikke er blevet udgivet, på trods af at håndfuld singler er ude. Chromatics’ seneste albumudgivelse var sidste års ‘Faded Now’.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af