Justin Bieber spiller over for Oscar-vinder i sin nye musikvideo

Justin Bieber spiller over for Oscar-vinder i sin nye musikvideo
Justin Bieber. (Foto: Mary Ellen Matthews)

Justin Bieber har lige udgivet en musikvideo til den følelsesladede popbasker ‘Ghost’ fra sit seneste album, ‘Justice’. Her optræder popstjernen side om side med ingen ringere end Diane Keaton.

Keaton, som vandt en Oscar for sin rolle i Woody Allens ikoniske film ‘Annie Hall’, spiller i musikvideoen Biebers bedstemor. Handlingen starter ved en begravelse, hvor de begge i sorg over bedstefarens død. Siden forsøger Biebers karakter at hjælpe bedstemoren gennem sorgen gennem en række opløftende aktiviteter.

I et nyligt interview med Vogue fortæller Diane Keaton, at Justin Bieber selv udpegede hende til rollen.

»Han ringede til mig, og jeg sagde, ‘ja, helt sikkert’. Jeg syntes, sangen var vidunderlig«, forklarer skuespilleren, som var begejstret for den afslappede stemning under optagelserne:

»Det var bare en fornøjelse. Jeg har været en skuespiller hele mit liv og haft replikker, og nogle gange bliver jeg nødt til at løsne dem en smule op. Men det her var bare fuldstændigt løst og afslappet. Ingen fortalte mig nogensinde at gøre noget, hvilket gjorde det så sjovt«.

Sammen med den nye ‘Ghost’-video har Bieber også udgivet tre nye bonusnumre til ‘Justice’ – som altså i forvejen havde en deluxe-udgave. Den nye, 25 numre lange version af albummet bærer undertitlen ‘The Complete Edition’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af