Jay-Z er kommet på Instagram for at promovere ny film – følger kun én person

Jay-Z er kommet på Instagram for at promovere ny film – følger kun én person
Jay-Z. (Foto: Frederick M. Brown/Getty Images)

Jay-Z er en af verdens mest stilfærdige kendisser. Han giver kun sjældent interviews, han poster kun sjældent på sociale medier, og ind til for nylig havde han slet ikke en Instagram-konto.

Det har han lavet om på nu – og han er allerede nået op på 1,4 million følgere.

Profilen har i skrivende stund kun ét opslag: Plakaten til den Jay-Z-producerede westernfilm ‘The Harder They Fall’, der udkommer på Netflix i dag – en film, vi her på Soundvenue har givet fem stjerner og mange rosende ord med på vejen.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Jay-Z har også oprettet en story. Her ser vi en countdown-timer, der tæller ned til, at ‘The Harder They Fall’ har premiere.

Jay-Z er ikke blot en af filmens producere – han har også været kurator for soundtracket, hvor han optræder på adskillige numre.

Stjernerapperen følger dog kun én person på Instagram indtil videre (mere gavmildt end på Twitter, hvor han følger 0 personer). Og der er ingen præmie til dem, der kan gætte hvem – for det er selvfølgelig ægtefællen og superstjernen Beyoncé.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af