København får ny festival til sommer med plads til 15.000 gæster – rutinerede kræfter står bag

København får ny festival til sommer med plads til 15.000 gæster – rutinerede kræfter står bag
Publikum på NorthSide. (Foto: Thomas Rasmussen/Soundvenue)

Til sommer får København en helt ny festival, når Syd For Solen rykker ind i Søndermarken med tre dages musik.

Festivalen foregår 10.-12. juni, her er plads til 15.000 gæster om dagen, og bag det hele står det erfarne musikagentur smash!bang!pow!.

Der er endnu ingen navne annonceret til Syd For Solen, men ifølge en pressemeddelelse vil festivalen præsentere »et program bestående af både de helt store danske og internationale stjerner og dem, der er godt på vej til at blive det«.

Syd For Solen har desuden fokus på at skabe helhedsoplevelser på de enkelte dage, og hver dag får således sin helt egen musikalske dagsorden.

Hvad det helt præcist vil sige, bliver vi klogere på i løbet af den kommende måned, hvor de første navne vil ramme plakaterne til de enkelte dage.

Billetter koster 650 kr. per dag og sættes i salg, når de første musiknavne annonceres.

»Syd For Solens fornemmeste opgave bliver at danne den ultimative ramme for de magiske og uforglemmelige festivaloplevelser, som så mange danskere ser frem til hver sommer. Magien er der, hvor barrieren imellem publikum og artist forsvinder, og tingene eksploderer ud i minder, som folk tager med sig for livet. Det er en svær opgave og kræver ultimative forudsætninger. Søndermarken giver os de forudsætninger«, udtaler Nikolaj Thorenfeldt, CEO i smash!bang!pow!, via en pressemeddelelse.

Syd For Solen bliver ikke den første større musikfestival, der finder sted i Søndermarken. I midten af 2010’erne var der Vanguard Festival i Søndermarken, der blandt andet havde Wu-Tang Clan og The Roots forbi.

Syd For Solen
10.-12. juni
Søndermarken
Billetpris: 650 kr. for endagsbillet

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af