Grammy-uddelingen udskydes

Grammy-uddelingen udskydes
Billie Eilish med sine 2020-Grammyer. (Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

For andet år i træk er Grammy-uddelingen blev udskudt på grund af corona. I år er det de rekordhøje smittetal over hele verden takket være omikron-varianten, der har fået Recording Academy til at udskyde på ubestemt tid.

Showet skulle være løbet af stablen 31. januar med Trevor Noah som vært, men nu må vi nok forvente, at showet tidligst realiseres i slutningen af foråret (sidste år rykkede prisuddelingen fra start januar til midt marts).

Blandt de mest nominerede til årets show finder man folk som Justin Bieber, H.E.R, Doja Cat, Billie Eilish og Olivia Rodrigo. Se listen over nominerede HER.

Grammy-uddelingen har været fanget i en nedadgående spiral de seneste år. I 2021 blev seertallene halveret og fulgte dermed i fodsporene på prisuddelingen som Oscar-showet.

Og så er der de mange artister, der har taget afstand til Grammy’erne, fordi mange mener, at priserne har mistet deres værdi grundet Recording Akademiets dårlige smag.

Drake har blandt andet give afkald på sine nomineringer for i år. Forrige år skabte det stor opsigt, at The Weeknds hitalbum ‘After Hours’ ikke modtog en eneste nominering, hvilket satte de arbitrære priser i relief.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af