Kodak Black ramt af skud ved Justin Bieber-efterfest

Kodak Black ramt af skud ved Justin Bieber-efterfest
Kodak Black. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

En Justin Bieber-efterfest i det vestlige Hollywood tog en ubehagelig drejning fredag aften, da fire personer blev ramt af skud ude foran festen, herunder rapperen Kodak Black. Det skriver blandt andre NBC News.

Ifølge TMZ blev Black skudt i benet. Det skete efter, at en nævekamp brød ud foran den Nice Guys-restaurant, hvor efterfesten blev afholdt. Her affyrede en person mere end 10 skud, hvoraf et af dem ramte Black.

Ifølge NBC er Black blevet tilset på et hospital og hans tilstand er stabil. Årsagen til stridigheden er endnu ikke afklaret.

I en video hos TMZ kan man se Kodak Black forlade efterfesten sammen med blandt andre Gunna og Lil Baby. De stopper op for at tage billeder med fans. Derefter udbryder slåskampen, som Black tilsyneladende blander sig i.

Personerne, der affyrede skuddene er endnu ikke blevet pågrebet, siger politiet ifølge TMZ.

Ifølge Deadline var Bieber ikke involveret i slåskampen. Han havde kort inden spillet koncert på nærliggende WeHo ved Pacific Design Center i Los Angeles. Daily Mail skriver, at han hurtigt forlod efterfesten med sine kone Hailey Bieber, da slåskampen brød ud.

TMZ beretter, at kendisser som Drake, Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire, Kendall Jenner og Khloe Kardashian var på gæstelisten til efterfesten.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af