Kanye West deler ny musikvideo (men ikke til en af sangene fra ‘Donda 2’)

Kanye West deler ny musikvideo (men ikke til en af sangene fra ‘Donda 2’)
Kanye West. (Foto: Edward Berthelot/Getty Images)

Hvem ved, hvad der driver Kanye West disse dage? Man kan sige meget om hans destruktive og kaotiske adfærd, men forudsigelig er han i hvert fald ikke.

Under en uge efter, at rapperen begravede Kim Kardashians nye kæreste, Pete Davidson, levende i musikvideoen til sangen ‘Eazy’, er Kanye således på banen med endnu en billedside.

Men Kanye har – mærkeligt nok – ikke valgt at publicere en video til en af sangene fra det nye (og efter sigende meget ufærdige) album ‘Donda 2’, der er udkommet eksklusivt på Kanye Wests egen musikafspiller, Stem Player.

I stedet har rapperen nu udgivet en animeret video til sidste års ‘Hurricane’ fra det første ‘Donda’-album, der gæstes af The Weeknd og Lil Baby. I den nye musikvideo stormer en flok hætteklædte, maskerede skikkelser et hegn og stiger så – vist nok, vi er ikke sikre – op i himlen.

Videoen er da speciel og bestemt ikke grim eller noget. Men måske burde Kanye nu fokusere lidt af sin tid på at, øh, færdiggøre sine vers på ‘Donda 2’? Der er trods alt fans, der har betalt 200 dollar for en Stem Player for at blive mødt af de ufærdige sange, hvilket virker som lidt af en fornærmelse.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af