Ny tredages festival i København: Oplev Icekiid, Julie Pavon, Jada, Dayyani og mange flere til Soundvenue INPUT

Ny tredages festival i København: Oplev Icekiid, Julie Pavon, Jada, Dayyani og mange flere til Soundvenue INPUT
Julie Pavon, et af de nye lovende acts i Soundvenue INPUT-programmet. (Foto: Naja Lüscher)

I dag kan vi endelig løfte sløret for Soundvenue INPUT, en ny tredages festival i København den 19.-21. maj.

Soundvenue INPUT har fokus på de vigtigste nye kunstnere og tendenser inden for musik, film, internettet og andre hjørner af kulturen – gennem koncerter, talks, interview og overraskelser.

Festivalen præsenteres i samarbejde med Royal Økologisk.

Blandt de første offentliggjorte navne i programmet er Icekiid, Danmarks store afrobeats-pionér, som senest har udvidet sin musikalske pallette til hurtige, hollandske rytmer og stiller med et fuldt band i ryggen.

Pladeselskabet Yachtvej får en egen aften med deres alternative pop og koncerter med både Dayyani, Sonic Girl og Ninna Lundberg samt Ganger bag dj-pulten.

Julie Pavon vil få dansegulvet til at svede med sin kompromisløse klubpop, og det helt nye r’n’b-talent Giift giver smagsprøver på sit internationale format. Den stærke sangskriver og performer Goss spiller sange fra sit helt nye, klimatematiserede album.

På talk-scenen kan bl.a. man opleve Jada midt i et år, hvor hendes karriere når nye højder med en nattefest på Roskilde Festival og et soloshow i Royal Arena.

Også den unge instruktør Jonas Risvig og skuespilsøstrene Safina Coster-Waldau og Filippa Navarana kommer for at tale om deres kommende DR-serie ’Salsa’, der vil bryde ny grund for skildringen af gymnasieelevers sexliv.

Salget af partoutbilletter starter i dag. Fra den 1. april vil det også være muligt at købe endagsbilletter. Det fulde program for Soundvenue INPUT offentliggøres i de kommende uger og vil tælle cirka 25 koncerter og talks.

Man kan løbende følge med på Soundvenue.com/INPUT. Tjek også eventen på Facebook.

Soundvenue INPUT fik sin debut over en enkelt dag i 2019 – inden festivalen blev sat på coronapause i to år – med blandt andre Fraads, Liss, Anna Juul, Fenar Ahmad, Ganger og Selma Judith på programmet. Du kan se billeder fra den fantastiske dag HER.

Soundvenue INPUT
19.-21. maj
Enghavevej 80, København
Earlybird Partoutbillet: 350 kr.
Se mere og køb billetter på Soundvenue.com/INPUT

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af