Soundvenue og SOUNDBOKS laver popup-koncerter med tre stjerneskud til tredages festivalen Soundvenue INPUT

Soundvenue og SOUNDBOKS laver popup-koncerter med tre stjerneskud til tredages festivalen Soundvenue INPUT
Mercedess. (Foto: Alona Vibe)

Du sidder med vennerne, drikker en øl i solen og venter på den næste koncert, da Ivan$ito pludselig dukker op ved siden af dig og giver en overraskende popup-smagsprøve på sin dansevenlige reggaeton.

Det er et muligt scenarie, når vores nye tredages festival Soundvenue INPUT rammer Vesterbro i København den 19.-21. maj.

Sammen med SOUNDBOKS præsenterer vi nemlig tre popup-koncerter i løbet af festivalen, hvor pophåbet Mercedess, rapperen MAS og netop Ivan$ito vil dukke op et sted på pladsen eller inde i Volume og spille minikoncerter i øjenhøjde.

Lyden leveres af SOUNDBOKS’ velkendte højtalere og understreger deres gode, transportable lydoplevelser.

Mens vi godt kan løfte sløret for, at Mercedess kigger forbi torsdag, Ivan$ito om fredagen og MAS om lørdagen, så er tid og sted ellers en overraskelse.

Mercedess vil give smagsprøve på sin henkastede, nærmest overlegne popmusik, der har et stænk af hiphopattitude over sig. Senest har Mercedess udgivet de stærke singler ’Obvious’ og ’Back to Business’, mens debutalbummet ’Casa Fantasia’ lander den 3. juni. Hendes INPUT-koncert bliver altså nærmest en release-fejring.

MAS holder arven fra Ukendt Kunstner i live med sin melankolske og følsomme hiphop. Den unge rapper udviser en Artigeardit-agtig evne til at få særdeles komplekse rimkonstruktioner til at lyde som henkastet smalltalk, men han kan samtidig også finde ud af at skrive sangbårne autotune-omkvæd.

Ivan$itos reggaeton lægger sig i slipstrømmen af latinamerikanske artister som Bad Bunny, J Balvin og Ozuna. Samtidig giver han sine sange en snert af melankoli, der lyder meget skandinavisk. Live er det næsten umuligt at stå stille, når den dansk/chilenske musiker oser af charme og overskud.

Alle festivalens tre dage er der koncerter inde i Volume og ude i gården på Enghavevej 80, ligesom der vil være talks inde i Volume og på en mindre scene i gården.

Du kan blandt andet opleve koncerter med Icekiid, Fabräk, Brimheim, Julie Pavon, Noah Carter, Goss, First Hate, Dayyani og Sulka, dj-sets fra Ganger og AV AV AV og talks med Jada, skuespilleren Besir Zeciri og instruktøren Jonas Risvig. 

Se det fulde program, køb billetter og læse mere om Soundvenue INPUT på Soundvenue.com/input. Tjek også eventen på Facebook.

Soundvenue INPUT
19.-21. maj
Enghavevej 80, København
Dagsbillet: 150 kr. // Partout: 390 kr.
Se mere og køb billetter på Soundvenue.com/INPUT

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af