Kendrick Lamar kom forbi Baby Keem-koncert i London – please sig han gør det samme på Roskilde

Kendrick Lamar kom forbi Baby Keem-koncert i London – please sig han gør det samme på Roskilde
Kendrick Lamar. (Foto: Gary Miller/FilmMagic)

Roskilde Festival har et solidt program i år, men når man ser på nabofestivalerne, der finder sted rundt omkring i Europa for tiden, er der da nogle artister, man ville ønske også kom til Dyrskuepladsen.

Som for eksempel Billie Eilish, Olivia Rodrigo eller Kendrick Lamar, der alle har spillet på den engelske festival Glastonbury i dagene 22.-26. juni.

Men måske er håbet ikke helt ude – i hvert fald med henblik på sidstnævnte. For i mandags spillede den Roskilde-aktuelle rapper Baby Keem et show i London, hvor han havde sin fætter med på scenen. Hvilket er en ret stor ting, fordi hans fætter er ingen ringere end Kendrick Lamar.

De spillede deres tre fællesnumre og optrådte desuden med en ikkeudgivet sang, der også havde et vers af Lil Uzi Vert.

Men hvad er sandsynligheden så for, at Baby Keem har sin superstjerne-fætter med, når han giver koncert på Roskilde Festival torsdag nat?

Den er nok ret lav, desværre. Kendrick Lamar var jo netop i London, fordi han selv havde spillet på Glastonbury dagen inden.

Men hvem ved? Måske bliver Kendrick hængende i Europa et par dage til og slår vejen forbi Baby Keems Arena-show. Man har da lov til at drømme.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af