Fan stormede scenen under Lil Uzi Vert-koncert – og fik et fantastisk foto ud af det

Fan stormede scenen under Lil Uzi Vert-koncert – og fik et fantastisk foto ud af det
Lil Uzi Vert. (Foto: Shannon Finney/WireImage)

Det har været en noget turbulent musiksommer. Den første ægte festivalsæson efter corona har blandt andet været præget af, at usædvanligt mange fans er stormet op på scenen til koncerter rundt omkring i verden.

Cardi B endte blandt andet i klammeri med en person fra publikum til Wireless Festival i London, og andre rappere som Lil Baby, Playboi Carti og Roddy Ricch har også oplevet lignende episoder.

Hvad stiller man som artist op i sådan en ubehagelig situation? Ét bud er at gøre som Lil Uzi Vert under weekendens Outside Lands Festival i San Fransisco.

Her stormede en tydeligvis overbegejstret fan op på scenen, hvorefter han blev tilbageholdt af sikkerhedsvagter. Men før han blev ekspederet videre i systemet, havde Lil Uzi Vert en idé: »Har du en telefon?«, spurgte rapperen, der for nylig ændrede sine pronominer.

Derefter tog Uzi et billede med stagecrasheren på scenen og gav ham en krammer.

Den måde at tackle sådan en situation på er selvfølgelig sympatisk af Lil Uzi Vert, men den kan også virke som en opmuntring til fremtidige sceneløbere. I det mindste kom der et sødt billede ud af det.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af