SZA har et godt råd til alle dem, der bliver mobbet i skolen

SZA har et godt råd til alle dem, der bliver mobbet i skolen
SZA. (Foto: Sony Music)

Lige nu topper SZA ganske vist den globale Spotify-hitliste med mordfantasien ‘Kill Bill’, men hun har ikke altid været nummer et i hierakiet.

Det fortæller sangeren i et nyt interview med People, hvor hun åbner op omkring sine »lorteoplevelser« i high school-årene, hvor hun blev mobbet.

»Jeg blev mobbet, fordi jeg ikke var stille, men alligevel akavet. Jeg var ikke det her lillebitte, triste offer, men jeg blev nærmere angrebet, fordi jeg gav den her ‘hvad er der galt med dig?’-energi«, forklarer SZA i interviewet.

Hun understreger samtidig, at hun ikke fortryder det i kapitel af sit liv, og at netop disse oplevelser motiverede hende til at kæmpe endnu hårdere.

»Jeg indså, at alle de ting, der gjorde mig kikset, også var de ting, der gjorde mig til den, jeg er«, siger SZA og tilføjer, at hun dengang blev hjemme fra prom, fordi hun ikke kunne finde en date.

»Hvis jeg havde haft en så tilfredsstillende eksistens og oplevelse i highschool-årene, ville jeg have følt mig valideret i en grad, hvor jeg ikke behøvede at gøre mere. Men i stedet måtte jeg gøre mere. Jeg måtte være mere, fordi jeg var sådan: ‘De her lorteoplevelser kan ikke være enden på det hele’«.

SZA runder interviewet af med at give et godt råd til dem, der selv bliver mobbet.

»Alle, der bliver mobbet … Det stinker, men det kommer til at føre dig et sted hen, hvis bare du holder fast og venter, indtil highschool er slut. Jeg lover dig, at ingen af disse mennesker betyder noget om 10 år«.

SZA udgav for nyligt albummet ‘SOS’, som vores anmelder kaldte »en milepæl for moderne r’n’b«. Sangen ‘Blind’ fra det album toppede vores liste over sidste års bedste udenlandske sange.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af