Jobopslag: Soundvenue søger kulturredaktør

Vil du dirigere Soundvenues nye kulturredaktion, som skal dække alt det viltre og vigtige i kulturlandskabet – herunder podcasts, litteratur og popkultur?
Jobopslag: Soundvenue søger kulturredaktør
Emma Sehested Høeg i 'Farvel til Madonna' – et eksempel på en type teaterforestilling, Soundvenue kunne dække i fremtiden. (Foto: Sara Buthmann/PR)

Soundvenue har længe været et kulturmedie med en markant stemme inden for musik, serier og film.

Nu kaster vi et bredere net ud over kulturlandskabet for at dække de mest spændende nye tendenser, værker og personligheder inden for blandt andet podcasts og litteratur – men potentielt også popkultur, teater, sociale medier, reklamer eller kunst.

Vores kulturredaktion skal forfølge det, vi taler om i dag, såvel som det der peger ind i fremtiden.

Om jobbet

Vi søger en skrivende kulturredaktør til at dirigere den nye indsats på Soundvenue.com.

Du skal sikre, at vi holder vores læserskare opdateret på det nyeste. At vi kuraterer og kommenterer på det væsentlige i kulturlandskabet og hjælper læserne til bedre at forstå tendenser og fænomener i tiden.

Du får ansvaret for at lægge kulturredaktionens snit gennem alt det, som vores eksisterende film- og musikredaktioner ikke allerede dækker. Hvilke fænomener der er interessante for Soundvenue at behandle, hvilke spirende tendenser og talenter der skal løftes frem i lyset.

Du skal selv bidrage til spalterne og aktivt forme den redaktionelle linje, men du får også muligheden for at sammensætte et alsidigt hold af freelancere, som du skal lede, engagere og redigere.

Efter din ansættelse skal du være med til at finde endnu en journalist til kulturredaktionen.

Om dig

Du har en journalistisk baggrund og lever for kulturoplevelser.

Du er lige så interesseret i TikTok som i skønlitteratur og forstår, at begge afspejler og former vores verden. Dit overblik over kulturlandskabet er omfangsrigt, og din nysgerrighed er enorm.

Du er sikkert, som resten af Soundvenue-redaktionen, tiltrukket af det progressive, som præsenterer friske ideer, sprog og æstetikker. Men du er også interesseret i bevægelserne i mainstreamen. Du er konstant søgende efter det næste tankevækkende fix.

Du er en stærk og fejlfri formidler, der kan skrive underholdende og med autoritet til en bred læserskare.

Du er tryg ved at have en holdning og elsker at diskutere over frokostbordet. Du vil gerne have det sjovt, når du går på arbejde.

Du er hurtig på fødderne, organiseret og har en getting shit done-mentalitet.

Det formelle

* Send din ansøgning eller ret spørgsmål til chefredaktør Nicolai Torp på nto@soundvenue.com.

* Ansøgningsfrist: 2. april

* Ansættelsesstart: 1. maj (eller hurtigst muligt derefter)

* Stillingen er fuld tid

Om Soundvenue

Soundvenue er et dansk kulturmedie, der dækker musik, film og internetkultur.

Med over én million månedlige besøg på Soundvenue.com og et stort følge på sociale medier taler vi time for time til en stor målgruppe mellem 18 og 40 år – kritiske, veluddannede læsere bosiddende i landets største byer.

Vi er omkring 20 medarbejdere på Soundvenue-kontoret i Pisserenden i København K.