Se Eminem overraske med gæsteoptræden til Ed Sheeran-koncert

Se Eminem overraske med gæsteoptræden til Ed Sheeran-koncert
Eminem og Ed Sheeran spiller til førstnævntes Rock and Roll Hall of Fame-indvielse. (Foto: Jeff Kravitz/FilmMagic)

»Jeg var elektriker, det handled’ om kontakter / Nu’ jeg i showbiz, det handler om kontakter« lyder en Marvelous Mosell-linje.

Og hvis der er nogen i musikbranchen, der har forstået vigtigheden af kontakter, så er det Ed Sheeran. I 2019 lavede han endda et helt album, hvor den centrale gimmick var, hvor gode kontakter, han havde.

Så når Sheeran spiller i Detroit, er han selvfølgelig i stand til lige at invitere egnens mest succesfulde rapper med på scenen. Altså ingen ringere end Eminem.

De to stjerner har samarbejdet på sangene ‘River’, ‘Those Kinda Nights’ og ‘Remember the Name’, men nogle langt mere legendariske tracks var på menuen, da Eminem hoppede forbi Sheerans Detroit-koncert lørdag aften.

Sheeran og Eminem bød i stedet på klassikerne ‘Lose Yourself’ og ‘Stan’. Inden Eminem kom på scenen til førstnævnte nummer, spurgte Sheeran kækt publikum, om han mon måtte »spille et cover af en Eminem-sang i aften«.

»Jeg tror I kender den. Vi øvede den tidligere i dag. Lad os se hvordan det går« fortsatte han, hvorefter han sang-rappede de første par linjer af ‘Lose Yourself’, mens han spillede riffet på guitar.

Men så hopper Eminem ind på scenen uden varsel for at overtage. Og publikum går amok.

Derfra er det lige en Eminem-koncert for en stund, og Sheeran begrænser sig til at spille guitar og synge omkvædet til ‘Stan’. Den overraskelse kunne man godt blive lidt misundelig over.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af