Aqua annoncerer deres største danske koncerter nogensinde

Aqua annoncerer deres største danske koncerter nogensinde
Aqua. (Foto: PR)

Oven på sommerens kolossale ‘Barbie’-hype, som har givet Aqua og ikke mindst ‘Barbie Girl’-hittet nyfunden popularitet, spiller den danske popgruppe i næste måned USA tyndt med en 20 koncerter lang turné.

Inden Aqua drager over Atlanten kan trioen nu annoncere to danske shows, som ifølge en pressemeddelelse bliver deres største koncerter herhjemme nogensinde. Her er tale om to arenakoncerter i henholdsvis Jyske Bank Boxen og Royal Arena til november næste år.

»Vi har drømt om det her siden midt 90’erne, og vi har forberedt os lige så længe. Danmark, det her kommer I aldrig til at glemme!« siger Aqua, der i sommers kunne opleves i otte danske byer som del af Grøn-koncertprogrammet.

Billetsalget til de to arenakoncerter starter 1. november kl. 10.00.

Aqua
8. november + 9 november 2024
Jyske Bank Boxen + Royal Arena
Billetpris: 350-610 kr
.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af