Diddy sagsøgt for voldtægt af ekskæresten Cassie

Diddy sagsøgt for voldtægt af ekskæresten Cassie
Cassie og Diddy i 2017. (Foto: Jeff Kravitz/FilmMagic)

R’n’b-artisten Cassie sagsøger sin tidligere kæreste, hiphopmogulen Diddy, for voldtægt, sexhandel samt fysiske og psykiske overgreb. Det skriver Deadline.

Cassie og Diddy med de borgerlige navne Cassandra Elizabeth Ventura og Sean Combs dannede par i perioden 2007 til 2018. Ifølge søgsmålet skulle Diddy i denne periode have udsat kæresten for en lang række overgreb.

Sagsanlægget beskriver, hvordan Cassie mødte Diddy i 2005 eller 2006, hvor hun var 19 år, og han var 37. Få måneder efter tegnede Cassie en pladekontrakt med Diddys pladeselskab Bad Boy Records, og herfra tog han angiveligt kontrol over alle aspekter af både hendes private og professionelle liv.

Ifølge søgsmålet brød Diddy i 2018 ind i Cassies hjem og voldtog hende, da hun forsøgte at forlade ham. Gennem det lange forhold skulle han have slået og sparket hende flere gange hvert år. Desuden skulle Diddy have tvunget Cassie til at have sex med mandlige sexarbejdere, mens han onanerede og filmede det.

Cassie anklager desuden Diddy for at introducere hende til en livsstil med overdrevent alkohol- og stofmisbrug, og at han tvang hende til at skaffe recepter på smertestillende medicin i sit eget navn for at tilfredsstille hans misbrug.

Cassies advokat afslører over for Deadline, at Diddy angiveligt forsøgte at få Cassie til at droppe anklagerne ved at tilbyde hende et ottecifret pengebeløb:

»Hun afslog hans forsøg og besluttede sig for at give en stemme til alle kvinder, som lider i stilhed. Ms. Ventura burde blive hyldet for sit mod«, siger advokaten til Deadline.

Diddys advokat har udtalt til Deadline, at rapperen »på det kraftigste benægter disse stødende og skandaløse anklager«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af