Jobopslag: Soundvenue søger skrivende kulturredaktør

Vil du dirigere Soundvenues nye kulturredaktion, som skal dække alt det viltre og vigtige i kulturlandskabet – herunder podcasts, teater, litteratur og popkultur?
Jobopslag: Soundvenue søger skrivende kulturredaktør
Nina Rask i 'Grubleren' – et eksempel på en type teaterforestilling, Soundvenue kunne dække i fremtiden. (Foto: Emil Indiana Holm/PR)

Soundvenue har længe været et kulturmedie med en markant stemme inden for musik, serier og film.

Nu kaster vi et bredere net ud over kulturlandskabet for at dække de mest spændende nye tendenser, værker og personligheder inden for blandt andet podcasts, teater og litteratur – men potentielt også internetkultur, mode og kunst.

Vores kulturredaktion skal forfølge det, vi taler om i dag, såvel som det der peger ind i fremtiden.

Om jobbet

Vi søger en skrivende kulturredaktør til at dirigere den nye indsats på Soundvenue.com.

Du får ansvaret for at lægge kulturredaktionens snit gennem alt det, som vores eksisterende film- og musikredaktioner ikke allerede dækker. Hvilke fænomener der er interessante for Soundvenue at behandle, hvilke spirende tendenser og talenter der skal løftes frem i lyset.

Du skal sikre, at vi holder vores læserskare opdateret på det nyeste. At vi kuraterer og kommenterer på det væsentlige i kulturlandskabet og hjælper læserne til bedre at forstå tendenser og fænomener i tiden.

Du skal selv bidrage til spalterne og aktivt forme den redaktionelle linje, men du får også muligheden for at sammensætte et alsidigt hold af freelancere, som du skal engagere og redigere.

Du bliver en del af Soundvenues redaktion, der desuden består af en chefredaktør, en musikredaktør, en filmredaktør og to journalister.

Om dig

Du har en journalistisk baggrund, men redaktørerfaring er ikke et must.

Du er både interesseret i TikTok og i skønlitteratur og forstår, at begge afspejler og former vores kultur. Dit overblik over kulturlandskabet er omfangsrigt, og din nysgerrighed er enorm.

Du er sikkert, som resten af Soundvenue-redaktionen, tiltrukket af det progressive, som præsenterer friske ideer, sprog og æstetikker. Du er konstant søgende efter den næste tankevækkende oplevelse.

Du er en stærk og fejlfri formidler, der kan skrive underholdende og med autoritet til en bred læserskare.

Du er tryg ved at have en holdning og elsker at diskutere over frokostbordet. Du vil gerne have det sjovt, når du går på arbejde.

Du er hurtig på fødderne, organiseret og har en getting shit done-mentalitet.

Det formelle

* Send din ansøgning eller ret spørgsmål til chefredaktør Nicolai Torp på nto@soundvenue.com.

* Ansøgningsfrist: 27. november

* Ansættelsesstart: 1. februar

* Stillingen er fuld tid

Om Soundvenue

Soundvenue er et dansk kulturmedie, der dækker musik, film og internetkultur.

Med over én million månedlige besøg på Soundvenue.com og et stort følge på sociale medier taler vi time for time til en stor målgruppe mellem 20 og 40 år – kritiske, veluddannede læsere bosiddende i landets største byer.

Vi er i alt omkring 20 medarbejdere på Soundvenue-kontoret i Pisserenden i København K.