Ung fan omkommer ved ekstremt varm Taylor Swift-koncert

Ung fan omkommer ved ekstremt varm Taylor Swift-koncert
Taylor Swift på sin 'Eras'-turné. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Fredag aften døde en ung fan før en Taylor Swift-arenakoncert i Brasiliens Rio de Janeiro. Det melder den brasilianske avis Folha de S. Paulo, videregivet på engelsk af Vulture.

23-årige Ana Clara Benvides befandt sig i arenaen Olímpico Nilton Santos, hvor hun var kommet tidligt for at få en god plads til Swift-koncerten. Her besvimede hun, inden popstjernen nåede at gå på scenen. Den unge fan blev kørt til hospitalet, hvor hun døde af hjertestop.

Koncerten fandt sted under en hedebølge i Rio de Janeiro, hvor varmen på stedet ifølge Folha de S. Paulo føltes som 140 grader fahrenheit, svarende til 60 grader celsius. Mediet melder, at omkring 1000 mennesker besvimede i arenaen, hvor det ikke var tilladt at medbringe egne drikkevarer.

Taylor Swift har i dag reageret på den tragiske nyhed om Ana Clara Benvides’ død.

»Jeg kan ikke tro, at jeg skriver disse ord, men det er med et knust hjerte, jeg kan fortælle, vi mistede en fan tidligere i aftes før min koncert. Jeg kan ikke engang beskrive, hvor fortvivlet jeg er over dette. Jeg har meget lidt information, udover at hun var så utroligt smuk og alt for ung«, skriver Swift i en Instagram-story.

»Jeg vil ikke kunne tale om dette fra scenen, fordi jeg føler mig overvældet af sorg, når bare jeg forsøger at tale om det. Jeg vil gerne sige nu, at jeg føler dette tab dybt, og mit knuste hjerte går ud til hendes familie og venner. Dette var den sidste ting, jeg nogensinde tænkte ville ske, da vi besluttede os for at bringe turnéen til Brasilien«.

Se Swifts story herunder.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af