Billie Eilish afslører, at hendes nye album er færdigt

Billie Eilish afslører, at hendes nye album er færdigt
Billie Eilish ved 'Barbie's verdenspremiere i 2023. (Foto: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/ Getty Images)

2024 bliver et travlt år på den internationale popscene.

Både Dua Lipa, Ariana Grande og Lil Nas X udgiver musik i en nær fremtid. Nu kan også Billie Eilish afsløre, at hun er klar med et nyt album.

»Mit album er mastered«, skriver Eilish således i caption til et nyt Instagram-opslag.

Mastering er det sidste led i produktionen af et album, så herfra venter formentlig kun planlægning af, hvordan og hvornår det nye album skal udrulles, med alt hvad det kan indebære af singler, musikvideoer og turnéplaner.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det nye album bliver Eilish’ tredje af slagsen efter ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go?’ fra 2019 og ‘Happier Than Ever’ fra 2021. Senest udgav hun singlen ‘What Was I Made For?’ som en del af soundtracket til ‘Barbie’-filmen.

En udgivelsesdato er endnu ikke offentliggjort, men tidligere har Billie Eilish ifølge Consequence sagt, at hun vil vente med at dele sit kommende album, indtil popkollegaen Ariana Grande har udgivet sit. Det vil altså sige efter 8. marts, hvor Grandes ‘Eternal Sunshine’ kommer ud.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af