Dave Grohl antyder, at Taylor Swifts koncerter ikke er live – Swift svarer igen

Dave Grohl antyder, at Taylor Swifts koncerter ikke er live – Swift svarer igen
Foo Fighters under deres London Stadium-koncert. (Foto: Kevin Mazur/Getty Images for Foo Fighters)

Foo Fighters og Taylor Swift var begge i London i weekenden, og som den farrocker, Dave Grohl nu engang er, fyrede han en Swift-inspireret farjoke af fra scenen på London Stadium lørdag aften.

»Jeg ved, at hun er på sin ‘Eras’-turné. Jeg siger jer, man har ikke lyst til at mærke Taylor Swifts vrede. Så vi vælger at kalde vores turné for ‘Errors’-turnéen. For jeg synes, at vi har haft mere end en håndfuld æraer – og også mere end en håndfuld fucking fejltrin«, sagde Grohl og fortsatte:

»Det sker, fordi vi rent faktisk spiller live. Hvad?! Jeg siger det bare, I folk kan lide rå, live rock’n’roll, ikke? For så er I kommet til det rigtige fucking sted«.

Den udmelding siger ikke nødvendigvis noget om, hvorvidt Swift spiller live eller ej, og kan absolut tolkes, som om Grohl bare kækt forklarer, hvorfor Foo Fighters af og til spiller en smule forkert. Men det kan afgjort også tolkes, som om der implicit bliver sagt »i modsætning til Taylor Swift«, når Grohl jo eksplicit sætter sit bands ‘Errors’ op mod Swifts ‘Eras’.

Grohl har tidligere sagt positive ting om Swift, og med tilnavnet ‘the nicest guy in rock and roll’ har han ikke for vane at kaste sig ud i beefs. Men mange Swifties har om ikke andet fået Grohls kommentar til at gå viralt, og allerede dagen efter udmeldte Swift, at hun altså spiller live.

Swift spillede i Londons Wembley Stadium søndag, og her nævnte hun ganske vist ikke Grohl eller Foo Fighters ved navn, men efter et stående bifald fra publikum gjorde hun en større pointe ud af, at hele hendes lange koncert er spillet live, og at hendes bandmedlemmer fortjener store roser.

»Det her er et uforglemmeligt øjeblik, ikke blot i mit liv, men for alle mine bandmedlemmer og alle i vores crew. Mit band skal spille live for jer i tre en halv time i aften, og de fortjener det her så meget. Det gør alle, jeg optræder med«, understrede hun.

Mens Foo Fighters alligevel var i byen, var guitarist Pat Smear til Swift-koncerten. En TikTok viser en fan forære et armbånd til bandmedlemmet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
@pumpkinblue

You can keep your Travis/Nicola/Jason videos, I gave a bracelet to PAT FROM THE FOO FIGHTERS. Ultimate crossover moment 🤩 #WhenWorldsCollide #TSErasTour #LondonN1 #FooFighters #TaylorSwift #ErasTourLondon

♬ My Hero – Foo Fighters

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af